Våra tjänster

 

 

 

 

Ann-Sofie Frey AB

 

 

 

 

Affärsrådgivning

Har du varit igång ett tag och vill ta ditt företag till nästa steg? Då kan vi medverka till att du stannar upp och lyfter blicken från den löpande vardagen. Vilka är företagets faktiska behov och hur ska de strategiska målsättningarna formas? Vi blir din samtalspartner och ”motor” för att komma igång med arbetet. Inget är roligare än att sedan följa med på vägen.

 

 

Finansiering

Frågorna kring finansiering kan vara knepiga att hantera. Vi kan vara ett aktivt bollplank i diskussion om vad som kan vara bra lösningar, förmedla kontakter, ge tips och råd osv.

 

 

Styrelsearbete

Utifrån egen erfarenhet av styrelsearbete kan vi medverka till att styrelsearbete formas och påbörjas i ditt företag. Med en bakgrund som certifierad medlem hos StyrelseAkademien och påbyggnad i programmet Styrelsekraft kan även även nya styrelseuppdrag diskuteras.

 

 

Advisory Board

Som alternativ till styrelsearbete kan ett advisory board vara ett bra sätt att nyttja extern kompetens i utvecklingsarbetet. Vi kan delta i den typen av strukturerat utbyte eller vara med och starta upp ett sådant.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved.